Verdachte aangehouden dankzij alerte melder

woensdag 30 maart 2016

Staphorst - De politie heeft in de nacht van maandag 28 op dinsdag 29 maart een 24-jarige man uit Ommen aangehouden. In zijn auto troffen agenten softdrugs, geld, telefoons en een laptop aan. Een alerte voorbijganger had de politie gebeld om te melden dat een man in een auto op de Meestersweg zich verdacht gedroeg.

Agenten uit Meppel en Staphorst gingen op onderzoek uit. Ze wilden de auto laten stoppen, maar de bestuurder probeerde er van door te gaan met zijn auto. Door snel optreden van de agenten konden ze de auto aan de voor- en achterkant insluiten op de oprit naar de A28.

 

Tijdens de controle bleken er in de auto een aantal gripzakjes met hennep (meer dan de gebruikershoeveelheid), telefoons, geld en een laptop te liggen. De auto en de spullen zijn in beslag genomen. Dinsdagmiddag troffen agenten in zijn woning een hennepplantage met 20 planten en hennepstekken. De aangetroffen apparatuur en planten zijn in beslag genomen en vernietigd. De politie stelt een nader onderzoek in en maakt proces-verbaal op.

(2016151795) 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Meppel | 112 alarmeringen Meppel | Goedkoop Tanken in Meppel | Supermarkten in Meppel | Weerbericht Meppel